Dinsdag 31 Augustus 2021 - 11:30   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

Bezorgde fans waarschuwen Natalia: “Ik zou dit toch niet doen bij Bobbi-Loua”

Bezorgde fans waarschuwen Natalia: “Ik zou dit toch niet doen bij Bobbi-Loua”

Natalia heeft op haar Instagrampagina alweer een hartverwarmend filmpje gedeeld van haar dochtertje Bobbi-Loua. De kleine meid amuseert zich te pletter met haar mama, die maar wat graag gek doet om haar dochter te zien lachen.

“I’ll do anything to make her smile”, schrijft Natalia op Instagram bij een heerlijk filmpje, en dat is duidelijk te zien. Veel meer dan wat gouden confetti heeft de zangeres daar niet voor nodig. Haar volgers vinden het geweldig om hen zich zo te zien amuseren. 

“Instant blijdschap! Jullie hebben geen lachcoach nodig”, schrijft iemand in de reacties. Een ander zegt: “Dat kind maakt wat mee met jou, hoor. Wat een fantastisch kind!” Ook ”Hoe schattig is dit”, “Top gewoon” en “Zalig om jou bezig te zien met jouw kleine meisje” lezen we.

Toch zijn er ook enkelen die Natalia graag even waarschuwen. “Toch wat oppassen met er voor haar neus aan te likken. Voor je 't weet heeft ze er zo een paar doorgeslikt!”, klinkt het. En deze dame is niet de enige: “Leuk, maar zorg er toch maar voor dat ze die munten niet in haar mondje steekt!”

TAGS  I  Natalia  I  Bobbi-Loua  I  shownieuws