Kijkers spreken schande over ‘Thuis’: “Dit mocht nooit gebeuren” Buitenland
Buitenland

Kijkers spreken schande over ‘Thuis’: “Dit mocht nooit gebeuren”

Kijkers spreken schande over ‘Thuis’: “Dit mocht nooit gebeuren”

De kijkers van ‘Thuis’ kregen gisteren een verrassing van formaat te verwerken. Toen Leo op zijn trouwdag aan zijn speech aan schrijven was, kreeg hij plots een beroerte. De kersverse echtgenoot van Marianne haalde het niet. Zo verlaat acteur Walter Moeremans geheel onverwacht de serie.

“Wie had dat nu verwacht?”, klinkt het op de sociale media. “Ik zat echt te vloeken! We zullen je missen, Leo, en Marianne nog het meest!” Een ander zegt: “Wat een bom zeg, het blijft fictie, maar enorm jammer dat Leo eruit is. Ik zag hem graag bezig van bij het begin. Bedankt voor de vele jaren en de evolutie van de rol binnen ‘Thuis’.”

“Waarom Leo? Ocharme Marianne, nog geen dag getrouwd. Spijtig dat het zo moest verlopen!”, vindt een ander. “Dit had nooit mogen gebeuren”, reageert nog een kijker. “Zonder Leo is ‘Thuis’ ‘Thuis’ niet meer."

"Nu stop ik met kijken"

“Van een verrassing gesproken”, lezen we nog. “Het was een goeie opener met veel spanning en drama, maar toch… Leo was zo een lieve knorpot en ik zal hem missen. Sterke rol die zal blijven hangen bij mij. Ik ben er nog niet goed van.” En ook: “Heftig? Eerder belachelijk. Al enkele keren gedacht om niet meer te kijken en nu weet ik het zeker. Trop c'est trop!”

“Ik was in shock na deze aflevering”, schrijf nog iemand. “Dit is toch helemaal niet hoe je een seizoen moet starten! De mensen kijken uit naar wat positivisme... Maar hup, de eerste aflevering direct al een overlijden. Als de scenaristen zouden leren om verhaallijnen open te laten, hè…"

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws