-->

James Cooke in zak en as: “Het heeft niet mogen zijn”

James Cooke in zak en as: “Het heeft niet mogen zijn”
Donderdag 2 September 2021 - 14:30   I   Foto: Photonews   I  

Dinsdag bereikte ons het onverwachte nieuws dat Annie Deleersnyder, de kokkin voor Gert Verhulst en James tijdens ‘Gert Late Night’, was overleden. Ze overleed na een korte ziekte. Annie hield meer dan eens de boel recht op de Evanna.

Annie kon als geen ander de gasten aan de Evanne in de watten leggen. De liefde gaat door de maag zeggen ze wel eens, en dat heeft Annie meer dan eens bewezen. James Cooke reageert dan ook erg emotioneel op haar overlijden.

"Annie bleef altijd zichzelf"

"Als ik aan Annie denk, kan ik niet anders dan glimlachen. Ik heb met haar zoveel memorabele momenten beleefd aan boord van de Evanna. We hadden vaak de slappe lach, maar ze was ook een beetje onze mama op de boot. Of we wel genoeg groentjes gegeten hadden? Of we niet wat meer moesten slapen?” 

“Ze bleef altijd zichzelf. Geen enkele BV bracht haar uit evenwicht. Niets was te veel gevraagd. En ze leerde ons wat belangrijk was. Vriendschap en lekker eten. Ik had afgesproken met de familie van Annie om deze ochtend langs te gaan maar het heeft niet mogen zijn. Het ging zo snel. Ik zal haar ontzettend missen."

TAGS  I  Gert Verhulst  I  shownieuws  I  Gert Late Night  I  Annie Deleersnyder  I  James Cooke