Donderdag 2 September 2021 - 18:30   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

André Hazes neemt drastische beslissing over Monique Westenberg: “Dan is de nieuwe start compleet”

André Hazes neemt drastische beslissing over Monique Westenberg: “Dan is de nieuwe start compleet”

André Hazes is altijd wel te vinden om een tattoo’tje te laten zetten. Het lichaam van de Nederlandse zanger is intussen bijna half bedekt onder de inktplaatjes. Maar er zijn er ook enkele waar hij vanaf wil.

“De symmetrische afbeeldingen op mijn armen vind ik het mooist”, laat André weten in zijn column voor Dag Allemaal. “Groot, maar nog te verstoppen onder een bloesje, mocht John de Mol bellen met een presentatieklus.” 

“Om die reden zet ik ook geen plaatje in mijn gezicht. Na zeventien tattoos kan ik concluderen dat ik meer en meer een mietje word”, klinkt het. “Dat extra biertje terwijl de tattoonaald mijn huid inboort, heb ik echt wel nodig.”

"Een stomkop vind ik mezelf niet"

“Next up: een vereeuwiging van Sarah op mijn lijf”, laat de zanger weten. “Deed ik eerder met mijn ex, ik weet het, ik werk nóg aan het weglaseren van een verlovingsdatum in mijn nek. Een stomkop vind ik mezelf niet. Mijn impulsiviteit brengt me soms in de shit, maar er komen ook de mooiste avonturen uit voort. Als mijn nek clean is, is de nieuwe start compleet.”

TAGS  I  André Hazes  I  Monique Westenberg  I  Sarah van Soelen  I  shownieuws