‘Thuis’-kijkers doen speciale oproep aan scenaristen: “Toe, gun ons dit!” Buitenland
Buitenland

‘Thuis’-kijkers doen speciale oproep aan scenaristen: “Toe, gun ons dit!”

‘Thuis’-kijkers doen speciale oproep aan scenaristen: “Toe, gun ons dit!”

Net voor de zomervakantie zagen de ‘Thuis’-kijkers hoe Rosa door Jacques ontvoerd werd. Eerder deze week vond Waldek de plek waar Rosa verborgen lag. Maar het was onduidelijk of hij op tijd was: ze lag levenloos gekneveld in de koffer van een auto.

Maar dinsdag kwam er dan toch uitsluitsel: Rosa leeft! In het ziekenhuis reageerde Waldek erg emotioneel toen zijn ‘Rositska’ haar ogen opende. Maar ook de ‘Thuis’-fans waren door het dolle heen. Zij vinden dat het nu tijd is om Rosa en Waldek opnieuw een koppel te laten worden.

“Zo blij dat Rosa nog leeft en dus in de serie blijft!”, schrijft iemand op de sociale media. “Nu zou zij terug een koppel moeten vormen met Waldek, dat geluk verdienen ze allebei!” “Ja, laat dat alsjeblieft gebeuren!”, roept een ander de scenaristen op. “Gun ons kijkers nu ook eens iets!”

Duidelijke gevoelens

“Anders was het altijd gewoon ‘Rosa’ wat hij zei. Komaan hè, het is nu toch duidelijk dat er weer gevoelens zijn tussen die twee. Laat hen nu maar gewoon weer bijeen komen!”, lezen we nog. En ook: “Yes, ze leeft! Ze moeten echt terug een koppel worden!!”

“Laat ons hopen dat er na deze gebeurtenissen terug wat vonkjes zijn tussen Rosa en Waldek. Het is toch duidelijk dat Waldek smacht naar zijn Rositska!”, klinkt het nog. “Hij is er atijd voor haar en heeft vlinders in de buik. Na dat drama met Leo nu wat romantiek in ‘Thuis’?”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws