Kijkers ontdekken door documentaire op Netflix wat er volgens hen écht gebeurd is met Maddie McCann Buitenland
Buitenland

Kijkers ontdekken door documentaire op Netflix wat er volgens hen écht gebeurd is met Maddie McCann

Kijkers ontdekken door documentaire op Netflix wat er volgens hen écht gebeurd is met Maddie McCann

De omstreden documentaire The disappearance of Madeleine McCann op Netflix zorgt voor een nieuwe theorie over de verdwijning van Maddie McCann. Heel wat kijkers menen dat ze een belangrijk aanknopingspunt hebben ontdekt.

De kijkers merken op dat de peuter "slaperig" was in de uren voor ze werd opgehaald door haar ouders in het kinderdagverblijf op het resort in Portugal waar ze verbleven. Dat zou er volgens hen op kunnen wijzen dat de familie van Maddie bespied werd en zij werd gedrogeerd door een ontvoerder, enkele uren voor ze uit bed werd gehaald.

Het feit dat tweeling Sean en Amelie niet wakker werden tijdens de ontvoering van Maddie staaft de theorie nog eens extra. De kijkers geloven immers dat alle drie de kinderen gedrogeerd werden.

“Wat als de ontvoerder hen al enkele dagen bespioneerde en zag dat de McCanns telkens hun appartement verlieten voor het avondeten, om op de dag van de verdwijning de drie kinderen iets te geven waarvan ze zo moe werden dat ze niet zouden ontwaken”, klinkt het in een reactie op Twitter. “Volgens mij zijn de McCann-kinderen allemaal verdoofd. Vervolgens heeft iemand Maddie ontvoerd en haar op een of andere manier verkocht via mensensmokkelaars.”

Het is een theorie die op heel wat bijval kan rekenen. Experts hebben overigens een gelijkaardige theorie. Zij stellen dat Maddie nog leeft en in handen is van mensensmokkelaars vanwege "haar financiële waarde als Brits meisje uit de middenklasse”.

"Mensensmokkelaars kiezen meestal kinderen uit de lagere klasse in derdewereldlanden”, zegt privédetective Julian Peribanez. “Daar rekruteren die bendes vooral. Madeleine was dus van heel hoge waarde voor hen.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws