Meghan Markle en prins Harry zwaar onder vuur: “Wat een laffe wezels” Buitenland
Buitenland

Meghan Markle en prins Harry zwaar onder vuur: “Wat een laffe wezels”

Meghan Markle en prins Harry zwaar onder vuur: “Wat een laffe wezels”

Uit een peiling blijkt dat de populariteit van Meghan Markle en prins Harry fameus is gekelderd. “Meghan Markle en prins Harry zullen nooit populair worden vanwege hun eindeloze gejammer en zelfmedelijden", klinkt het bij enkele royalty-experts.

Uit een enquête blijkt dat de populariteit van prins Harry en Meghan Markle serieus zakte, meteen nadat ze Engeland hadden verruild voor de Verenigde Staten. Het zakte zelfs nog sneller na het schokkende interview dat ze gaven aan Oprah Winfrey. “Eindeloos jammeren, samen met zelfmedelijden hebben terwijl je in een huis woont dat 16 badkamers heeft, zal je niet populair maken”, aldus Angela Levin, de auteur van ‘Harry: Conversations with the Prince’.

Laffe wezels

Enkele maanden geleden vertelden de hertog en hertoging van Sussex in het nu al legendarische interview met de Oprah Wifrey dat er sprake was van vermeend racisme in Buckingham Palace toen Meghan zwanger was. Een naam hebben ze echter nooit genoemd; dat zou té vernietigend zijn geweest voor de persoon in kwestie, klonk het.

In een nieuw hoofdstuk dat aan het boek ‘Finding Freedom’ werd toegevoegd, staat dat Meghan en Harry wel degelijk overwogen om de identiteit van de persoon die zich vragen stelde bij de huidskleur van hun zoontje Archie, te onthullen. Tv-presentator Piers Morgan is razend na deze bekendmaking.

“Doe het dan, laffe wezels, noem de vermeende racisten in het koninklijke paleis en laat de koninklijke familie reageren!”, aldus Morgan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws