Junior Planckaert heeft zeer slecht nieuws te melden: “Zo jammer”

Junior Planckaert heeft zeer slecht nieuws te melden: “Zo jammer”
Vrijdag 3 September 2021 - 19:00   I   Foto: Photonews   I  

Enkele maanden geleden had Junior Planckaert een zwaar motorongeval waardoor hij een hele tijd buiten strijd was. Hij liep een beenbreuk op en scheurde zijn ligamenten. Sindsdien is hij aan het revalideren.

Maar nu is er blijkbaar nóg een lid van de familie Planckaert dat zich geblesseerd heeft. Op Instagram deelde Junior namelijk een foto waarop te zien is hoe Mageno, de zoon van Stephanie Planckaert en haar man Christopher Timmerman, rondloopt op zijn krukken. “Ik weet niet als het gezegde de fakkel doorgeven hier helemaal klopt dus laten we zeggen de krukken doorgeven”, aldus Junior.

Mageno Planckaert timmert momenteel aan zijn wielercarrière in de hoop om zo in de voetsporen te treden van zijn grootvader Eddy Planckaert. Maar het ziet er dus naar uit dat Mageno voorlopig even zal moeten genieten van platte rust. De volgers van Junior wensen Mageno alvast veel beterschap: “Jammer dat dit moet doorgegeven worden, maar dat toont nog eens dat jullie alle lasten in jullie familie samen dragen”, reageert iemand.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Junior Planckaert (@juniorplanckaert)