Yolanthe Cabau openhartig na breuk met Wesley Sneijder: “Dit weet ik nu pas” Buitenland
Buitenland

Yolanthe Cabau openhartig na breuk met Wesley Sneijder: “Dit weet ik nu pas”

Yolanthe Cabau openhartig na breuk met Wesley Sneijder: “Dit weet ik nu pas”

Het Nederlandse ‘100%NL Magazine’ wist Yolanthe Cabau te strikken voor een openhartig interview. Daarin kwam ook de breuk met voetballer Wesley Sneijder aan bod.

"Na mijn relatiebreuk heb ik best wel even in een diep dal gezeten. Werk ging door, alles ging door, maar mijn gevoel van binnen - mijn ziel - was gebroken”, vertelt Yolanthe, die toegeeft dat het beëindigen van de relatie een zeer moeilijke beslissing was.

"Ik heb als kind dingen meegemaakt met het gezin, maar dan waren er ouders die een keuze maakten. En nu moest ik die keuze maken", aldus de actrice. "Dat vond ik dapper van mijzelf. Ik had nooit gedacht dat ik dat zou durven en kunnen.”

Het liefdesleven van Yolanthe ligt, als BN’er zijnde, open en bloot te grabbel. Dat heeft ze inmiddels geaccepteerd. "Nu ben ik zover dat ik denk: morgen is iedereen dit artikel vergeten. Dat weet ik nu. Maar niet heel lang geleden kreeg ik buikpijn als ik iets las en het klopte niet.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws