‘Familie’-acteur Maxime De Winne: “Dat wil ik graag met Hanne en Quinten zien gebeuren” Buitenland
Buitenland

‘Familie’-acteur Maxime De Winne: “Dat wil ik graag met Hanne en Quinten zien gebeuren”

‘Familie’-acteur Maxime De Winne: “Dat wil ik graag met Hanne en Quinten zien gebeuren”

Maxime De Winne speelt al zes jaar de rol van Quinten Godderis in ‘Familie’. Zijn personage heeft in al die jaren al heel wat woelige watertjes doorzwommen, maar als het aan Maxime ligt, is Quinten tot veel meer in staat.

“Ik zou wel eens een monsterkraak willen doen”, zegt Maxime in een gesprek met de Showbizzsite. “Een beetje op het illegale af in zaakjes verwikkeld geraken waar ik wel goedaardig ben, maar waar ik gedwongen word om een aantal zaken te doen. Dat zou ik wel heel fijn vinden.”

“En daarnaast een heel gelukkig leven hebben met Hanne Van den Bossche: een eigen huis, een eigen tuin. Een paar kinderen daarbij, dat zou ik ook wel heel tof vinden”, aldus de acteur. “Maar een spannende verhaallijn die gaat over mijn werk, dat zou ik wel heel fijn vinden. Waar ik uitgespeeld word tussen een aantal firma’s bijvoorbeeld. Ik blink dan ook uit in een aantal zaken.”

Heel fascinerend

Maxime zelf blinkt allesbehalve uit in wat zijn personage doet. Quinten is namelijk een IT-specialist. “Totaal niet. Een van mijn beste maten is een IT’er en ik put wel veel uit wat hij kan, wat hij doet en hoe zijn job eruit ziet. Ik vind het een heel fascinerende job. Zij bepalen eigenlijk zelf hoe zij hun tijd indelen en zijn master in hun job want niemand verstaat waar ze mee bezig zijn”, lacht hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws