Hier zaten ‘Thuis’-kijkers op te wachten: “Eindelijk!” Buitenland
Buitenland

Hier zaten ‘Thuis’-kijkers op te wachten: “Eindelijk!”

Hier zaten ‘Thuis’-kijkers op te wachten: “Eindelijk!”

In ‘Thuis’ zullen Stan, Emma en Jef een tijdje afwezig zijn. Met deze drie acteurs verdwijnen er meteen een hele hoop jongeren uit de reeks. Gelukkig is er nog Yasmine, waar kijkers razend enthousiast over zijn.

Yasmine, de dochter van Peter, maakte enkele maanden geleden haar intrede in ‘Thuis’, toen ze met haar mama Nina plots voor de deur van Leo stond. Sindsdien is ze een van de meest geliefde personages onder de fans. “Ik blijf enorme fan van Yasmine, wat een talent heeft die meid. Hopelijk krijgt ze een mooie vaste waarde in ‘Thuis’”, schrijft iemand op de sociale media.

“Hoe goed kan een kind acteren, zeg?"

“Eindelijk nog eens een écht talent dat kan doorbreken in ‘Thuis’”, zegt een ander. “Dat wordt een grote madam, let op mijn woorden! Nu al zo kunnen acteren, op zo’n jonge leeftijd, dat is echt heel straf!” “Echt, wat een prestatie van de jonge Yasmine”, antwoordt nog iemand. “Hoe goed kan een kind acteren, zeg? Chapeau!”

“Ik heb geen woorden voor de acteerprestatie voor Yasmine”, lezen we nog. “Een dikke pluim voor dit jonge acteertalent, hoor.” En ook: “Ik vond de cast van ‘Thuis’ al tóp, maar met deze jonge actrice hebben ze echt de hoofdvogel afgeschoten!”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws