Natalia doet opvallende uitspraak over dochtertje Bobbi-Loua: “Het is begonnen” Buitenland
Buitenland

Natalia doet opvallende uitspraak over dochtertje Bobbi-Loua: “Het is begonnen”

Natalia doet opvallende uitspraak over dochtertje Bobbi-Loua: “Het is begonnen”

Nog even en Natalia zal bevallen van haar tweede kindje. De zangeres en haar partner Frederik verwachten een jongetje. Bobbi-Loua krijgt dus een broertje als speelkameraadje. Toch beseft ze nog niet goed wat haar te wachten staat.

“Daar is ze nog wat te klein voor”, zegt Natalia in Story. “Al ziet ze de buik van haar mama ook wel groter worden en geeft ze er regelmatig kusjes op. Zo schattig! Ik ben wel benieuwd hoe ze zal reageren eens haar broertje er is, want dan zal ze de aandacht moeten delen.”

“Maar ik heb er het volste vertrouwen in, Bobbi-Loua is zo braaf en lief”, aldus Natalia. “Ook al is haar nee-fase begonnen en kan ze soms laten blijken dat iets niet naar haar zin is. Helemaal de mama”, lacht ze. “Weet je, Frederik en ik vinden het vooral fijn dat er weinig leeftijdsverschil zal zitten tussen de twee kinderen. Hopelijk zullen ze veel aan elkaar hebben."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws