Mathias Vergels over zijn rol in ‘Thuis’: “In dat geval was ik al lang van de brug gesprongen” Buitenland
Buitenland

Mathias Vergels over zijn rol in ‘Thuis’: “In dat geval was ik al lang van de brug gesprongen”

Mathias Vergels over zijn rol in ‘Thuis’: “In dat geval was ik al lang van de brug gesprongen”

Mathias Vergels vertolkt al jaar en dag de rol van Lowie Bomans in de succesreeks ‘Thuis’. Het nieuwe seizoen is net van start gegaan, en ook de acteurs genoten van een welverdiende zomervakantie. Mathias kwam met plezier weer werken, zo zegt hij in Dag Allemaal.

“De studio begon na enkele weken weer te ademen”, klinkt het bij Mathias. “Om dan weer op de vloer te staan spelen, deel uit te maken van dat gigantische geheel is in één woord grandioos.”

“Wat ik heel leuk vind aan de vakantie, is dat er geen ‘Thuis’ wordt uitgezonden”, aldus de acteur. “Zodat ik ’s avonds, na het draaien, gewoon naar huis kan gaan en me kan concentreren op mijn muziek, mijn lief of mijn zoon, en niet naar die lichtbak hoef te kijken.”

“Geef mij maar mijn echte ‘thuis’, mijn echte lief en echte leven. Want eerlijk, als mijn familienaam echt ‘Bomans’ zou zijn, was ik al lang van het viaduct van Vilvoorde gesprongen”, besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws