Rode Duivels wandelen op spaarstand voorbij Cyprus naar 6 op 6 Sport

Rode Duivels wandelen op spaarstand voorbij Cyprus naar 6 op 6

De Rode Duivels hebben zondagavond een tweede opeenvolgende overwinning geboekt in de EK-kwalificatiecampagne. Op Cyprus won onze nationale ploeg met 0-2 dankzij doelpunten van Eden Hazard en Michy Bathshuayi.

Na achttien minuten spelen was de klus al geklaard. Eerst had Eden Hazard de score geopend door de bal keurig in de hoek te trappen - het was zijn dertigste doelpunt, en dat in zijn honderdste interland.

Niet veel later stond het al 0-2. Batshuayi omzeilde de uitgekomen Pardo en rondde simpel af. Wie dacht dat de Rode Duivels een monsterscore zouden najagen, kwam bedrogen uit.

Geen goals meer, wel 6 op 6

Het tempo lag veel en veel te laag om Cyprus in de problemen te brengen. Ook na rust was het allemaal een beetje te tam bij onze nationale ploeg. Grote kansen noteerden we niet meer en aan de score veranderde uiteindelijk niets meer. Dat neemt niet weg dat we met een perfect rapport (6 op 6) aan de campagne starten.