-->

Meisje van 15 verkracht in zee: "Plots begon hij me aan te raken"

Meisje van 15 verkracht in zee:
Maandag 6 September 2021 - 20:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

In juli werd een meisje van 15 in de zee verkracht in Bournemouth. Vandaag doet ze haar verhaal. Het meisje voelt zich naar eigen zeggen "kwetsbaar" en "durft niet meer naar buiten".

"We brachten de dag door met chillen en zonnebaden. Het was rond 16 uur toen we het water in gingen waar mijn vrienden en ik een bal hadden waarmee we aan het spelen waren", vertelt het meisje. "De bal landde na een worp naast een man of jongen. Ik vroeg 'kun je me de bal teruggeven' en hij zei 'nee'. Ik kwam dichter bij hem en vroeg het opnieuw - hij gaf het aan mij en ik gooide het naar mijn vriend.

"Hij begon tegen me te praten en raakte mijn arm aan - op hetzelfde moment maakte een andere man deed vervelend tegen mijn vriendin en dus verliet ze de zee. "Ik was alleen en hij begon me in diep water te duwen en ik kon de zeebodem met mijn voeten niet meer voelen."

"Toen begon hij me aan te raken. Niemand kon zien wat er gebeurde en het was toen dat hij me verkrachtte", vervolgde het meisje. "Sinds het is gebeurd, ben ik veel veranderd. Ik kan het niet aan om naar buiten te gaan en ik voel me bang en kwetsbaar. Ik ben zo bang dat mensen me zullen veroordelen voor wat er is gebeurd. Ik heb hier niet om gevraagd - ik heb geprobeerd hem te stoppen, maar ik kon het niet."

TAGS  I  Verkrachting  I  zee