'De Mol'-winnares Annelotte neemt afscheid van haar zus Mies: "Ik zou alles geven om je nog 1 keer vast te pakken" Buitenland
Buitenland

'De Mol'-winnares Annelotte neemt afscheid van haar zus Mies: "Ik zou alles geven om je nog 1 keer vast te pakken"

'De Mol'-winnares Annelotte neemt afscheid van haar zus Mies: "Ik zou alles geven om je nog 1 keer vast te pakken"

Annelotte, de winnares van de laatste editie van 'De Mol', heeft op Instagram op emotionele wijze afscheid genomen van haar zus. Zij kwam om het leven na een trap van haar paard.

"Miesje, wat één van de mooiste dagen uit jouw leven had moeten worden, werd de droevigste uit de onze. Dat jij zo enorm gelukkig was de afgelopen weken is dan ook onze enige troost", aldus Annelotte.

"Onze wereld staat ondersteboven door de leegte die jij achterlaat. Ons hechte gezin van 5 wordt nu een gezin van 4. Het voelt nu alsof wij nooit meer écht gelukkig zullen zijn zonder jou."

"Maar ik weet wat je zou zeggen nu 'Laat u niet zo gaan Lot, Dramaqueen´. Maar vandaag heb je geen gelijk lieve zus, vandaag en morgen en de weken en maanden en jaren die komen, zullen wij geluk anders moeten invullen. Door jouw dromen in stand te houden, door te zorgen voor elkaar zoals jij dat deed, door sterk te zijn als het moet en door tot het uiterste te gaan om onze passies te verwezenlijken."

"Maar ik ga je zo missen Mies... wij gaan je zo missen. Ik kan mij geen leven zonder jou inbeelden en nu hebben we geen keuze. Mijn hart breekt elke keer opnieuw als ik denk aan alle mooie momenten die we niet meer samen zullen beleven. De herinneringen die nu nog overspoeld worden door verdriet."

"Iedereen die jou goed kende, weet wat voor een buitengewone vrouw jij was. En zij die jou nooit gekend hebben... ik rouw mee voor hen want jij maakte een verschil in deze wereld. Als arts, als dochter, als kleindochter, als zus, als partner, als vriendin, als nicht, als mens."

"Onlangs zei je nog: Nee Lot, uw geluk is echt wel op hoor nu. Je had gelijk. En ik zou nu alles geven om je nog één keer vast te pakken, te zeggen hoe graag ik jou zie en te beloven dat jij je geen zorgen hoeft te maken over wat komt."

"Liefste Miesje,
Mijn liefste zus.
We houden van jou, voor altijd, blijf dicht bij ons, tot we elkaar weerzien."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws