Forse kritiek op Karl Vannieuwkerke na groot nieuws: "Wat denkt hij wel?" Sport
Sport

Forse kritiek op Karl Vannieuwkerke na groot nieuws: "Wat denkt hij wel?"

Forse kritiek op Karl Vannieuwkerke na groot nieuws: "Wat denkt hij wel?"

Karl Vannieuwkerke krijgt kritiek te slikken op het feit dat hij op zijn 47ste nog opnieuw vader wordt. In een gesprek met Het Laatste Nieuws pareert hij die kritiek.

"Ik merk dat ook, nu ik op mijn 47 weer papa ga worden. Er zijn mensen die zeggen: '47 jaar en nog een kind krijgen? Wat denkt hij wel?' Ik zal je zeggen wat ik denk: dat ik veel bewuster ga omgaan met de geboorte en de opvoeding van dat kind. Bij mijn eerste twee kinderen heb ik óók mijn best gedaan. Maar ik ben geëvolueerd en ik sta nu als mens veel verder dan toen Jef en Marte drie, vier, vijf of zes jaar waren", zegt Vannieuwkerke.

"Je creëert voor jezelf als jonge papa een ideaalbeeld. Dáár (wijst naar boven) ligt de lat. Op den duur leg je die zó hoog dat ze er niet meer over kunnen. En eronder moeten. Die fout ga ik niet meer maken. Tijdens mijn ziek zijn (Karl werd enkele jaren geleden geveld door kanker, red.) heb ik geleerd dat ik niet zo veeleisend moet zijn voor de kinderen. Je leert van de fouten die je maakt. En je maakt nu eenmaal meer fouten als je 24 bent dan wanneer je 45 bent."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws