"Ambulancier werd bedreigd na het ongeval van Tanja Dexters en haar vriend" Royalty
Royalty

"Ambulancier werd bedreigd na het ongeval van Tanja Dexters en haar vriend"

"Ambulancier werd bedreigd na het ongeval van Tanja Dexters en haar vriend"

Een ambulancier heeft een klacht ingediend tegen Michael Peeters, de vriend van Tanja Dexters. De hulpverlener was opgeroepen om eventuele gewonden te verzorgen na een ongeval, maar werd bedreigd. De politie onderzoekt de zaak. Er loopt ook al een onderzoek naar het ongeval met vluchtmisdrijf.

De feiten speelden zich maandagavond af op de E313 ter hoogte van Herentals-Oost. De ambulancier werd opgeroepen om eventuele slachtoffers te helpen na het ongeval. Hij werd echter bedreigd door twee mannen. Ze eisten dat hij zijn gsm inleverde, waarop de man is gevlucht.

De ambulancier duidt Michael Peeters aan als één van de mannen die hem bedreigde. Hij is de vriend van Tanja Dexters en bestuurde de Jaguar die bij het ongeluk betrokken was. Een andere bedreiger was een vriend van het koppel die hen kwam ophalen met zijn Landrover. Michael Peeters dreigt ook vervolgd te worden voor vluchtmisdrijf. Daar staat een celstraf van maximum drie jaar op. Passagiers die vluchten, zoals Tanja Dexters deed, riskeren een boete.

Populair

Laatste nieuws