-->

Kathleen Aerts over haar seksleven: "Daar word ik geil van"

Kathleen Aerts over haar seksleven:
Zondag 12 September 2021 - 08:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

We kunnen het leven van het gezin van Kathleen Aerts volgen in 'Villa Zuid-Afrika'. Kathleen is open, ook over haar seksleven.

"In de beginjaren, toen de kinderen nog klein waren, waren we vooral mama en papa”, vertelt Kathleen in Het Laatste Nieuws. “Je hebt voor elkaar geen tijd, de liefde voor je kinderen overtreft dan even de liefde voor elkaar."

"Maar erna vonden we onszelf weer uit als koppel en werden wij precies weer helemaal verliefd op elkaar. Ineens kon alles terug. We konden weer seks hebben wanneer we wilden."

“Steven en ik vinden het belangrijk om het als koppel spannend te houden, anders word je broer en zus”, zegt het ex-K3’tje. “We hebben alletwee een gezonde sekslust en zijn daar graag creatief mee. Het mag ook al eens op een andere plek. Of op een ongewoon moment.” 

Spannende berichtjes

"Ik kan zelfs al opgewonden raken als ik hem bezig zie voor het werk", vervolgt Kathleen. "Als hij met goeie ideeën komt: ik vind dat best geil. Dan sturen we elkaar, elk vanop ons bureau, spannende berichtjes.”

TAGS  I  Kathleen Aerts