Ontwikkelaars van Pfizer-vaccin: "Tegen dan zal grootste deel van bevolking immuun zijn voor coronavirus" Royalty
Royalty

Ontwikkelaars van Pfizer-vaccin: "Tegen dan zal grootste deel van bevolking immuun zijn voor coronavirus"

Ontwikkelaars van Pfizer-vaccin: "Tegen dan zal grootste deel van bevolking immuun zijn voor coronavirus"

De oprichters van het Duitse biotechnologiebedrijf BioNTech geloven dat we het ergste achter de rug hebben met het coronavirus. BioNTech ontwikkelde het vaccin dat door het Amerikaanse bedrijf Pfizer wordt geproduceerd en verdeeld.

Ugur Sahin en Özlem Türeci werden wereldberoemd omdat ze in enkele maanden tijd een geslaagd vaccin wisten te ontwikkelen tegen Covid-19. Volgens hen zullen we de herfst en de winter wellicht goed doorkomen.

"Als het virus niet ingrijpend verandert - en het lijkt vrij conservatief te zijn - én als het lukt om de vaccinatiegraad de komende weken nog verder te verhogen”, citeert HLN hen in een interview met een Duitse krant.

“We verwachten dat tegen volgend voorjaar bijna iedereen van de bevolking immuun zal zijn, hetzij door vaccinatie, hetzij door een coronabesmetting. Het virus zal er dan nog altijd zijn, maar het zal zijn gruwel verliezen.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws