Wout Van Aert heeft nieuws over toekomst als veldrijder Sport
Sport

Wout Van Aert heeft nieuws over toekomst als veldrijder

Wout Van Aert heeft nieuws over toekomst als veldrijder

Wout Van Aert begint straks aan de voorjaarsklassiekers. Dat betekent echter niet dat hij straks het veldrijden helemaal de rug zal toekeren. Ook vorig jaar deed hij de combinatie van weg en veld al.

Sterker nog: zijn nieuwe ploeg Team Jumbo-Vista is ook erg gericht op het veld. Iets wat Van Aert erg waardeert. We zullen hem dus nog geregeld in het veld zien. "Richard (Plugge, teammanager, red.) was één van de weinige ploegmanagers van de WorldTour-ploegen die ook echt gelooft in het crossverhaal. Hoe mijn veldritprogramma er vanaf volgende winter concreet gaat uitzien, moet nog uitgemaakt worden. De afspraak is dat ik zal crossen en de ploeg mij daarin zal ondersteunen", zegt Van Aert in Het Nieuwsblad.

Van Aert gaat overigens een ander programma rijden dan vorig jaar op de weg. Het klassieke quintet Omloop Het Nieuwsblad, Strade Bianche, Gent-Wevelgem, Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix zal vervolledigd worden met Milaan-Sanremo, E3 Harelbeke en de Amstel Gold Race. "Milaan-Sanremo is een koers waar ik vroeger niet eens mijn tv voor aanzette. (lacht) Ik weet eigenlijk niet wat ik er moet van verwachten", zegt hij daarover.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws