Wout van Aert breekt bij Karl Vannieuwkerke: "Dit is er te veel aan" Wielrennen
Wielrennen

Wout van Aert breekt bij Karl Vannieuwkerke: "Dit is er te veel aan"

Wout van Aert breekt bij Karl Vannieuwkerke: "Dit is er te veel aan"

Wout van Aert pakte knap zilver op het WK tijdrijden. Hij is er echter niet blij mee. Van Aert wilde absoluut goud pakken.

“Veel blijheid is er niet bij", zei Van Aert aan Karl Vannieuwkerke op Sporza. "Het is het zilver te veel voor mij. Al ben ik wel gewoon op mijn waarde geklopt door iemand die nog veel meer specialist is dan mij."

"Ik moet eigenlijk gewoon tevreden zijn dat ik zo dicht bij iemand als Filippo Ganna kan aanleunen. Vijf seconden na hem eindigen is eigenlijk gewoon top, puur rationeel bekeken zou ik blij moeten zijn met mijn prestatie. Ik zou eens moeten tellen hoeveel zilveren medailles ik nu thuis heb hangen, alhoewel, dat zou ik beter niet doen”, klinkt het.

"Superveel vertrouwen"

Er wacht Van Aert komende zondag nog de wegrit uiteraard. “Ik ga morgen een lange rustige training doen, dan twee dagen rusten, donderdag nog wat accenten leggen met wat intensiteit en daarna wordt het toeleven naar zondag. Ik heb superveel vertrouwen in de hele ploeg voor volgende week.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws