Droevig nieuws over Amy uit 'K2 zoekt K3' Buitenland
Buitenland

Droevig nieuws over Amy uit 'K2 zoekt K3'

Droevig nieuws over Amy uit 'K2 zoekt K3'

Amy Courtens is een gelukkige dame. De 25-jarige Limburgse kreeg een golden ticket van Hanne en Marthe in 'K2 zoekt K3'. Daardoor mag ze meteen door. Amy kende wel een moeilijke jeugd.

"Op mijn achttiende heb ik noodgedwongen de stap gezet om alleen te gaan wonen", vertelt Amy in Het Laatste Nieuws. "Mijn ouders waren verwikkeld in een vechtscheiding, en mijn moeder gaf mij - toen mijn papa thuis vertrok - daarvan de schuld."

"Ik kon niet meer tegen die verwijten en ben thuis vertrokken. Moeilijk, maar ‘t was nodig. Ik vond een appartement in Hasselt en had een beetje spaargeld, dat ik vooral gebruikte om meubeltjes te kopen. Gelukkig kreeg ik ook hulp van mijn papa."

“Met mijn papa en zijn nieuwe vrouw - die ik als een steun en toeverlaat beschouw - heb ik nog steeds een goed contact, maar mijn mama heb ik al zeven jaar niet meer gesproken. En mijn twee oudere broers ook niet, want zij kozen haar kant”, bekent Amy.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws