Wout van Aert laat weten of hij denkt te kunnen winnen in Parijs-Roubaix Wielrennen
Wielrennen

Wout van Aert laat weten of hij denkt te kunnen winnen in Parijs-Roubaix

Wout van Aert laat weten of hij denkt te kunnen winnen in Parijs-Roubaix

Wout van Aert wordt uiteraard weer bij de favorieten gerekend voor Parijs-Roubaix. Ondanks zijn minder WK, dat moet hij proberen door te spoelen.

"Het WK is een koers waar je enorm naar toeleeft. Het heeft wel wat tijd gekost om de knop om te draaien en te focussen op Roubaix", zegt Van Aert aan Sporza. "Als je weer met je ploeg samenkomt, is het makkelijker om vooruit te kijken."

"In een zware koers zoals het WK kun je je heel lang goed voelen, maar aan het einde liepen de benen leeg. Ik ben benieuwd hoeveel er nog in de tank zit zondag", klinkt het bij Van Aert. Over zijn winstkansen blijft hij dan toch ook enigszins in het ongewisse.

Het gaat bovendien regenen zondag, dus het wordt gevaarlijk. "De kasseibaantjes zijn gewoon boerenwegen. Dat zorgt geregeld voor modder op de weg. Of het nu veel gaat regenen of niet, er gaan sowieso verraderlijke passages zijn."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws