Kobe Ilsen klapt uit de biecht: “Gert Verhulst zei me dit op een zatte avond” Buitenland
Buitenland

Kobe Ilsen klapt uit de biecht: “Gert Verhulst zei me dit op een zatte avond”

Kobe Ilsen klapt uit de biecht: “Gert Verhulst zei me dit op een zatte avond”

Kobe Ilsen en Viktor Verhulst kennen elkaar nog maar vijf jaar, maar de afgelopen jaren zijn zij de beste vrienden geworden. Ze kunnen voor alles bij elkaar terecht.

"Wij zitten drie avonden per week samen in de auto. Dan praat je over alles", zegt Kobe in Het Laatste Nieuws. "Als het eens wat minder gaat met mijn verloofde Sara, weet hij dat heel snel. Viktor is ook de eerste die ik bel als ik een vrije avond heb, ook al hebben we de avond voordien gedraaid.”

Zatte avond

Viktor was vijf jaar geleden nog een verlegen jongen. Mede dankzij Kobe bloeide hij de laatste jaren helemaal open. ”Zijn vader heeft me daar tijdens een zatte avond eens voor bedankt”, zegt de VRT-presentator. “Hij legde zijn arm om mijn schouders en zei dat hij apprecieerde wat ik voor zijn zoon had gedaan. Dat ontroerde me. Maar Vik heeft dat zelf gedaan.”

“Vijf jaar geleden gingen we voor het eerst samen naar Rock Werchter. Als mensen foto's kwamen vragen, verkrampte hij”, aldus Kobe. “Dan trok hij zijn klak diep over zijn hoofd. Op Pukkelpop besliste hij binnen de vijf minuten: 'Ik ben hier niet graag, saluut’”, lacht hij. “Nu gaat hij daar veel vlotter mee om.”

Populair

Laatste nieuws