Slecht nieuws over André Hazes en Sarah van Soelen Buitenland
Buitenland

Slecht nieuws over André Hazes en Sarah van Soelen

Slecht nieuws over André Hazes en Sarah van Soelen

Het is nu al even stil rond André Hazes en zijn vriendin Sarah van Soelen. Dat is natuurlijk geen wonder, want het koppel is naar het buitenland getrokken om te bekomen van de kritiek die ze de afgelopen maanden te slikken kregen.

Een van de meest besproken criticasters van André en Sarah is Yvonne Coldeweijer, een Nederlandse presentatrice en zangeres. De hoofdredacteur van de Nederlandse Story, Guido den Aantrekker, is echter niet te spreken over haar manier van werken.

“Het is gewoon uitermate hard en onsympathiek wat ze doet”, zegt den Aanstrekker in Dag Allemaal. “Ik heb ook geen enkele reden om aan te nemen dat het waar is waarmee zij allemaal uitpakt. André en Sarah hebben het écht heel zwaar nu, door alles wat zich in hun leven afspeelt.”

“Sarah ken ik bijvoorbeeld als een erg gevoelig meisje... Dat voortdurende bashen door Yvonne zal zeker een impact op haar hebben”, aldus de hoordredacteur. “Waar de fixatie met André en Sarah vandaan komt, is niet duidelijk.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws