Pozuelo: "Het was genoeg, daarom wilde ik weg bij Genk" Sport
Sport

Pozuelo: "Het was genoeg, daarom wilde ik weg bij Genk"

Pozuelo: "Het was genoeg, daarom wilde ik weg bij Genk"

Alejandro Pozuelo werd officieel voorgesteld bij Toronto FC. De middenvelder snapt dat de supporters van Racing Genk boos zijn door zijn vertrek.

“Ik heb 3,5 jaar bij Genk gespeeld. Het was genoeg. Iedereen keek constant naar mij. Altijd zette de andere ploeg een mannetje op mij. Dat kon zo niet doorgaan. Ik moest veranderen. Ook al had ik het gevoel dat mijn Genk-teammaats mij nog ten volle steunden, maar mentaal was ik echt toe aan iets anders", vertelt Pozuelo.

“Ik wil niet meer te veel over Genk praten. Dat is in het verleden. Toronto is het heden. Maar ik heb zeer moeilijke momenten gekend. Ook voor mijn familie en mijn manager was het niet eenvoudig, toch had ik altijd het gevoel dat Toronto me steunde en ermee door wilde gaan."

De supporters van Genk waren wel razend op Pozuelo. "Ik snap dat ze kwaad op me waren, maar zij moeten begrijpen dat dit voetbal is. Ik heb altijd alles voor Genk gegeven toen ik er zat en zal de club en zijn supporters altijd respecteren", stelt de Spanjaard.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws