-->

VTM heeft grote plannen met Staf en Mathias Coppens

VTM heeft grote plannen met Staf en Mathias Coppens
Woensdag 6 Oktober 2021 - 21:30   I   Foto: Instagram   I  

Vanaf zondag 17 oktober trakteren de broers Coppens opnieuw op heel wat verrassende raadsels en uitdagingen in een spiksplinternieuw seizoen van het populaire programma. Eén van de stokpaardjes van 'Code van Coppens' zijn de vernuftig gemaakte en prachtig gedecoreerde kamers waar de bekende duo's in worden gedropt.

En dat is voor dit nieuwe, derde seizoen niet anders. Wat dacht je van een heuse skipiste mét functionerende skilift in Tirol? Meteen de eerste escape room ter wereld waar je kan skiën.  Een onbewoond eiland na een noodlanding met het vliegtuig of aan boord van de Titanic. Het is slechts 'het topje van de ijsberg' van verrassende themakamers die de kijker maar ook de deelnemende BV’s binnenkort krijgen voorgeschoteld. 

En door die unieke decors staan ook steeds meer verrassende bekende Vlamingen in de rij om zich vrijwillig én met de glimlach te laten opsluiten door Staf en Mathias. Slechts een kleine greep uit de duo's van deze derde reeks: Ingeborg & Christoff, Natalia & Jef Neve, Conner Rousseau & Guga Baul, Dominique Persoone & Imke Courtois, maar ook broers Koen & Kris Wauters. Beschikken ze over de nodige skills om alle hindernissen te trotseren en de raadsels te ontrafelen? Wie kan het snelst de code kraken?

TAGS  I  Code van Coppens  I  shownieuws  I  Staf Coppens  I  Mathias Coppens