Fans van Monique Westenberg maken André Hazes belachelijk Buitenland
Buitenland

Fans van Monique Westenberg maken André Hazes belachelijk

Fans van Monique Westenberg maken André Hazes belachelijk

André Hazes en zijn vriendin Sarah van Soelen blijven nu al enkele weken bewust uit de spotlights. André om te bekomen van zijn burn-out, Sarah om te leren omgaan met de druk die bij de bekendheid hoort.

Toch blijven fans van Monique Westenberg, de ex van André Hazes, onverbiddelijk voor de zanger. Hij hoeft daarvoor zelfs niets speciaals gedaan te hebben. Monique postte een foto met een ezel, en dat was genoeg voor haar volgers om meteen aan André te denken. “André is weer terecht, zie ik”, klinkt het onder meer.

Terug op de foto met André

“Ik hoop dat je nooit meer een ezel in huis neemt”, reageert een ander, die duidelijk doelt op haar relatie met de zanger. “Die André Hazes is echt een ezel, ja. Maar ik denk dat deze ezel nog meer inhoud heeft als die Hazes, laat hij zo'n mooie vrouw achter voor een ezel”, zegt nog iemand anders.

“Heb je Dré Hazes weer gevonden?”, lezen we nog. En ook: “Er is weer een nieuwe ezel onderweg als hij is afgekickt.” “Ooooh, terug op de foto met André!”, grapt een ander dan weer. “Owjeee met je ex afspreken en hem dan ook weer kussen. Meid, je vraagt om problemen”, lacht iemand.

Populair

Laatste nieuws