Margriet Hermans verrast: “Ik wil Vlaanderen hier toch graag nog eens aan herinneren"

Margriet Hermans verrast: “Ik wil Vlaanderen hier toch graag nog eens aan herinneren
Vrijdag 8 Oktober 2021 - 20:00   I   Foto: SBS   I  

Aan muzikale variatie geen gebrek! Het achtste seizoen van ‘Liefde voor Muziek' belooft nu al een ongezien muzikaal spektakel te worden. Naast Margriet Hermans, Koen Buyse van Zornik, Camille en Ozark Henry trekken ook Davina Michelle, Pat Krimson & Loredana van 2 Fabiola en Suzan & Freek mee op muzikale trip.

Eind jaren ‘80 was het startschot voor de bloeiende zang- en showbizzcarrière van de toen 33-jarige Margriet Hermans. Vanaf de eerste noot scoorde ze diverse hits in de loop der jaren als ‘Alle mooie mannen zijn zo lelijk’, ‘Laissez Rouler Le Bon Temps, Jacqueline’ en ‘Een vriend, Wat ik bedoel’.

Haar dynamische persoonlijkheid, onmiskenbaar gevoel voor humor, iconische bulderlach en brede maatschappelijke interesse is niemand ontgaan. Margriet is van alle markten thuis. Zo werd ze tv-presentatrice van diverse talkshows en bouwde ze daarnaast ook aan een politieke loopbaan.

"Volgend jaar staat de carrièreteller op 35 jaar"

Margriet Hermans: “Wat was dat een heerlijk telefoontje van VTM toen ik te horen kreeg dat ik mee mocht doen aan ‘Liefde voor Muziek’, een icoon van een programma. Volgend jaar staat de carrièreteller op 35 jaar dus ik hoop Vlaanderen er nog eens aan te herinneren dat ik zangeres ben."

"Wat een uitdaging om als oudste van het gezelschap het repertoire van al dat jong volk te leren kennen en te leren interpreteren met zulk een voortreffelijke band. Dit wordt naast de uitdaging puur muzikaal genieten. Tof tof tof!”

TAGS  I  Margriet Hermans  I  Liefde Voor Muziek  I  shownieuws