Maandag 11 Oktober 2021 - 17:00   I   Foto: ITV  I   door Redactie

Tweeling geeft 150.000 euro uit om er hetzelfde uit te zien: “Nu willen we ook identieke vagina’s”

Tweeling geeft 150.000 euro uit om er hetzelfde uit te zien: “Nu willen we ook identieke vagina’s”

Tweeling Dolly en Daisy Simpson hebben tot dusver een slordige 150.000 euro uitgegeven aan plastische chirurgie om er identiek uit te zien. Hun verhaal spreekt zo tot de verbeelding dat ze het mochten komen vertellen op de talkshow ‘This Morning’. Blijkt dat ze nog een stapje verder willen gaan.

De zussen zijn namelijk nog van plan om, na een borstvergroting en een neuscorrectie, ook een labiaplastie (een schaamlipcorrectie, nvdr.) en een Braziliaanse billift te ondergaan omdat ze er helemaal hetzelfde willen uitzien. Gastheer Philip Scofield merkte echter op: "Dus je wilt jezelf er identiek uit laten zien, maar jullie hebben allebei een heel ander gezicht.” 

Dit bracht Daisy ertoe om toe te geven dat haar gezicht "een beetje ronder" was. Ze zei: "Je kunt de botstructuur toch niet veranderen. Maar we doen ons best met wat we kunnen doen”, waarna Dolly toevoegde: “En als we naar de chirurg gaan, vragen we om dezelfde look en proberen we hetzelfde resultaat te krijgen.”

Coronapandemie

De tweeling begon met lipfillers op 18-jarige leeftijd. Daisy zei: "We vonden het meteen leuk hoe onze lippen eruit zagen toen ze voller waren en we dachten: 'Wat kunnen we zo nog meer doen?’” Ze lieten samen een neuscorrectie en een borstvergroting doen tijdens de coronapandemie. Een labiaplastie is dus de volgende operatie die op de planning staat. ”Dolly heeft er al één gehad, maar ik nog niet vanwege de Covid-maatregelen”, aldus Daisy.

TAGS  I  Daisy Simpson