Meghan Markle en prins Harry zwaar onder vuur: “Dit zouden ze echt niet meer mogen doen” Buitenland
Buitenland

Meghan Markle en prins Harry zwaar onder vuur: “Dit zouden ze echt niet meer mogen doen”

Meghan Markle en prins Harry zwaar onder vuur: “Dit zouden ze echt niet meer mogen doen”

Meghan Markle en prins Harry zijn onuitstaanbaar en de hele wereld heeft genoeg van hun gepredik. Dat zegt Sky News-presentator Alan Jones, die verontwaardigd is over hun spraakmakende reis naar New York vorige week.

De 80-jarige Australische presentator haalde uit naar de hertog en hertogin van Sussex na hun driedaagse verblijf in de Big Apple. Jones betoogde dat, aangezien het paar ervoor had gekozen om te stoppen als senior royals, ze geen afspraken zouden moeten maken om machthebbers te ontmoeten.

Onuitstaanbaar

Jones zei onder meer dat hij wenste dat ze de beleefdheid hadden om "een oogmasker en oordopjes" aan te bieden aan degenen die betrokken waren bij hun openbare optredens.

“Deze twee zijn echt onuitstaanbaar”, zei hij woedend. "Eerlijk gezegd, op welke basis ontmoeten deze twee niet-werkende leden van de koninklijke familie een politicus of wereldleider? Ik bedoel, de hele wereld is deze twee en hun gepredik zat. Ik dacht dat ze een rustig leven wilden leiden buiten de schijnwerpers. Ik denk dat iedereen wil dat ze dat ook echt deden.”

Populair

Laatste nieuws