Bart Peeters doet opmerkelijke uitspraak over ‘Belgium’s Got Talent’: “Koen Wauters zei me dit” Buitenland
Buitenland

Bart Peeters doet opmerkelijke uitspraak over ‘Belgium’s Got Talent’: “Koen Wauters zei me dit”

Bart Peeters doet opmerkelijke uitspraak over ‘Belgium’s Got Talent’: “Koen Wauters zei me dit”

Bart Peeters maakte dit seizoen zijn debuut als jurylid in ‘Belgium’s Got Talent’. Hij was toch vooral onder de indruk van het talent dat hier nog steeds rondloopt.

“Koen Wauters had me er al op gewezen dat het niveau hoog ligt”, zegt Bart in Dag Allemaal. “Vroeger was ‘Belgium’s Got Talent’ een sympathieke amateurshow. Dat is het gelukkig nog steeds, maar door corona doen er ook een aantal supertalenten mee omdat dit programma in deze periode hun enige podium is.”

“Ik herinner mij dat ik tegen een gordijnacrobate zei dat ze haar kans moest wagen in Las Vegas bij Cirque Du Soleil, en zij antwoordde dat ze daarvandaan kwam, maar dat ze door corona al twee jaar zonder werk zat", aldus Bart. "Dat soort mensen is er dus ook bij, en als iets wereldklasse is, herken ik dat meteen.”

Feelgoodtelevisie

Aanvankelijk kreeg de jury van 'Belgium's Got Talent' de wind van voren van de kijkers omdat ze te soft zouden zijn in hun commentaar. Bart nuanceert: “In de eerste ronde maakt dat nog niet veel uit, dat is vooral feelgoodtelevisie", klinkt het. "In een volgende ronde zullen we echt superstreng moeten zijn. Pas op, ik vind mezelf wel de strengste van de vier, al blijf ik tegelijk voorzichtig. Net omdat ik al die disciplines zelf heb beoefend, weet ik hoe kwetsbaar je bent als je op een podium staat."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws