Maandag 11 Oktober 2021 - 11:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Iedereen zegt hetzelfde over de zaak-Bart De Pauw: “Dit is schandalig”

Iedereen zegt hetzelfde over de zaak-Bart De Pauw: “Dit is schandalig”

Vier jaar geleden werd Bart De Pauw ontslagen door voormalig CEO van de VRT Paul Lembrechts omdat er verschillende vrouwen waren die de tv-maker beschuldigden van ongewenst gedrag. Een week voor het proces van start gaat, hebben nog drie vrouwen zich gemeld die gelijkaardige feiten hebben meegemaakt.

Uit de reacties op de sociale media blijkt dat niet veel mensen begrip kunnen opbrengen voor deze drie vrouwen. “Ik ga een klacht indienen tegen de sint want die nam mij nog eens op de schoot toen ik 18 jaar was”, zegt iemand. “Misschien ruiken die vrouwen centjes en zijn misschien geweigerd voor een van zijn programma’s om mee te spelen.”

“En nu komen ze daarmee af? Toch raar, hoor. Ik keur vrouwonvriendelijk gedrag ten zeerste af, maar dit is toch rijkelijk laat. Alleen maar om Bart De Pauw te treiteren?”, vraagt een ander zich af. Nog iemand briest: “Dat dit nu nog kan, dat begrijp ik niet. Nu komen ze daarmee op de proppen. Hier is weer een stunt in de maak. Schandalig!”

“Hoeveel zijn er nu nog? Waarom hebben die vrouwen dit niet vroeger gemeld? Vier jaar zijn ze daarmee bezig. Ze zijn zeker uit op geld”, zegt een dame. “Golddiggers, ze hebben tijd genoeg gehad om klacht in te dienen”, lezen we ook nog.

TAGS  I  Bart De Pauw  I  shownieuws