Celien Deloof doet opmerkelijke onthulling: “Dit zul je mij nooit zien doen op het podium”

Celien Deloof doet opmerkelijke onthulling: “Dit zul je mij nooit zien doen op het podium”
Zaterdag 9 Oktober 2021 - 21:00   I   Foto: Instagram   I  

Steeds vaker tonen internationale sterren bloot vel op het podium. In België houden de meesten hun kleren nog aan wanneer ze optreden voor hun publiek. Zo ook Celien Deloof.

“Podiumkleding moet speciaal zijn”, zegt Celien in TV Familie. “Glitter en glamour zijn daar zeker op hun plaats, vooral in grote shows. Als een zangeres optreedt in jeans, zal dat minder effect hebben dan wanneer ze een glitterjurk draagt. Maar, en dat geldt alleszins voor mezelf, er zijn grenzen.” 

“Ik draag op een podium graag een glitter- of paillettenjurkje tot boven de knie en een decolleté”, aldus de dochter van Margriet Hermans. “Maar ik kan Vlaanderen geruststellen: mij zal je nooit in m’n bloot gat op het podium zien”, lacht ze. “Het moet sexy maar stijlvol blijven.” 

Polonaise

Een optreden draait in de eerste plaats om de muziek, niet om de kleren die een artiest aan heeft. “Ik zal bij mijn kledingkeuze ook steeds rekening houden met de locatie en de mensen die komen kijken”, geeft Celien wel toe. “Voor een kerstconcert grijp ik eerder naar een lange jurk. En voor een seniorenconcert zal ik ook niet te kort gaan. Anders is de polonaise daar onmiddellijk ingezet.”

TAGS  I  Celien Deloof  I  Margriet Hermans  I  shownieuws