Kijkers spreken schande over ‘Thuis’: “Zou écht niet mogen” Buitenland
Buitenland

Kijkers spreken schande over ‘Thuis’: “Zou écht niet mogen”

Kijkers spreken schande over ‘Thuis’: “Zou écht niet mogen”

De strijd in de Leocup werd nog een beetje heftiger in 'Thuis', zeker wanneer twee liefdesrivalen het tegen elkaar moeten opnemen. Deze keer kruisen Peter en Kobe de dartspijltjes.

Kobe en Peter waren ooit de beste vrienden. Maar toen Yasmine, de dochter van Peter en Nina, plots ten tonele kwam, koos Kobe de kant van de gekwetste Femke. Peter betrapte Femke en Kobe op een kus, waarna hij zijn biezen pakte en het er nu naar uitziet dat de brokken niet meer te lijmen vallen.

“Het is toch wel wel raar hoe een goed koppel als Peter en Femke blijkbaar met het grootste gemak afstand neemt van elkaar, vind ik”, zegt iemand op de sociale media. “Inderdaad”, reageert een ander. “ En dat ze ook nooit meer met elkaar een goed gesprek proberen te hebben over het feit of er nog liefde is tussen hen, konden de makers anders hebben aangepakt. Zo’n mooi koppel zo’n tenenkrullend einde geven, dat zou toch echt niet mogen.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws