Joris uit 'Blind Getrouwd' lucht zijn hart: "Toen begon Annelies plots heel anders te doen tegen mij" Buitenland
Buitenland

Joris uit 'Blind Getrouwd' lucht zijn hart: "Toen begon Annelies plots heel anders te doen tegen mij"

Joris uit 'Blind Getrouwd' lucht zijn hart: "Toen begon Annelies plots heel anders te doen tegen mij"

Joris en Annelies uit 'Blind Getrouwd' nemen volgende week een beslissing over hun relatie. Het is echter al duidelijk dat de twee niet door zullen gaan met elkaar. Joris haalt nu toch een beetje uit naar Annelies in Dag Allemaal.

Het huwelijk en de huwelijksreis waren perfect. Nadien ging het echter mis. "De eerste dag na onze huwelijksreis heb ik haar ’s morgens nog aan de trein afgezet, en heb ik haar een kus gegeven. Maar toen ik ’s avonds thuiskwam, merkte ik dat de sfeer was omgeslagen", vertelt Joris in Dag Allemaal.

"Annelies volgt een ander tempo en ik kan haar niet dwingen om mij graag te zien. Maar zij kan mij ook niet dwingen om mijn verliefdheid te verstoppen, hé. Annelies wordt ook vaak hard en koud genoemd. En dat vind ik jammer, want zij is een topvrouw die zeer bewust in het leven staat en zeer zorgzaam is. Ik heb liever iemand die duidelijk is en zegt waar het op staat dan iemand die rond de pot draait. Alleen zou ze soms wel wat diplomatischer mogen zijn."

"Ik had op sommige momenten wel iets meer inzet van haar verwacht. Al mag je de druk van de camera’s en de verwachtingen van onze families ook niet onderschatten", aldus Joris.

Populair

Laatste nieuws