Serieuze klap voor Willy Sommers: “Een grote glasscherf in mijn rug” Buitenland
Buitenland

Serieuze klap voor Willy Sommers: “Een grote glasscherf in mijn rug”

Serieuze klap voor Willy Sommers: “Een grote glasscherf in mijn rug”

Willy Sommers staat erom bekend een hechte band met zijn publiek op te bouwen. Dat komt zijn live optredens alleen maar ten goede. Behalve één keer, in 1972, toen hij werd aangevallen.

“Er stond een enthousiast meisje in het publiek, maar ze had haar vriend mee: een jaloerse Siciliaan, een echte macho”, herinnert Willy zich in Het Nieuwsblad. “Op een bepaald moment hield hij het niet meer. Hij klom het podium op, viel me aan en gooide me op de tafels vooraan, waar glazen op stonden.”

Verstopt op het kerkhof

“Er stak een grote scherf in mijn rug, maar ik heb het optreden afgewerkt”, aldus de zanger. “Ook al zag mijn witte vest na afloop helemaal rood van het bloed.”

De dader werd al snel gevat. “Hij probeerde zich te verstoppen op het kerkhof, maar ze kregen hem te pakken en hebben hem wat kletsen gegeven. Een dag later is hij zich bij mij komen excuseren, mét een blauw oog.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws