Delhaize haalt product uit de rekken en waarschuwt klanten: “Eet dit niet op” Royalty
Royalty

Delhaize haalt product uit de rekken en waarschuwt klanten: “Eet dit niet op”

Delhaize haalt product uit de rekken en waarschuwt klanten: “Eet dit niet op”

Delhaize roept een product - verse mosselen extra (2kg) van het merk Delhaize - uit de rekken. Probleemstelling: Foutieve houdbaarheidsdatum op het etiket.

Delhaize vraagt haar klanten om bij het product hieronder extra aandachtig te zijn op de houdbaarheidsdatum. Delhaize voert dagelijks honderden interne kwaliteitscontroles uit om zo op elk moment de kwaliteit en voedselveiligheid van haar producten te garanderen. Delhaize laat hierbij niets aan het toeval over.

Tijdens kwaliteitscontrole van dit product werd een verkeerde uiterste gebruiksdatum teruggevonden op het product VERSE MOSSELEN EXTRA. De kans bestaat dat bij sommige producten een uiterste gebruiksdatum van (TGT: te gebruiken tot) 09/10/2021 wordt aangegeven, die foutief is. De juiste datum is (TGT: te gebruiken tot) 06/10/2021.

Ondertussen heeft Delhaize elk betrokken product reeds uit de winkel verwijderd en de controles voor dit product en de leverancier nog verstrengd. Aan de klanten die dit product hebben gekocht, wordt gevraagd om deze niet te nuttigen na 6/10/2021.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws