Dinsdag 12 Oktober 2021 - 08:00   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Natalia krijgt fikse uitbrander: “Niet verstandig als je zwanger bent”

Natalia krijgt fikse uitbrander: “Niet verstandig als je zwanger bent”

Natalia is nu al een tijdje aan het genieten van een vakantie in Barbados. Daar kroop de zangeres ook op een surfplank. Haar fans zagen dit echter niet graag gebeuren.

“Is dat wel verstandig? Ik zou toch maar oppassen eerlijk gezegd”, waarschuwt iemand. “Mooi om te zien, maar let wel op, Natalia, je bent wel zwanger”, zegt een ander. “Kijk maar uit, je bent zwanger”, zegt nog iemand anders, die er een droevige emoticon bijzet. “Heel tof Natalia, maar niet in je zwangere toestand. Let toch op er is vlug iets gebeurd”, lezen we ook nog. 

"Doe vooral waar je zelf lekker zin in hebt"

Gelukkig zijn er ook een aantal mensen die aan de kant van de zangeres staan. “Grappig hoeveel mensen er zijn die denken dat ze je moeten zeggen dat je zwanger bent, alsof je dat zelf niet weet en dat je niet weet wat je lichaam aankan”, klinkt het. “Dit zou een risico kunnen zijn als je het nog nooit had gedaan. Doe vooral waar je zelf lekker zin in hebt en geniet! Ik wou dat ik een beetje meer van jouw mentaliteit had.”

“Zalig en de negatieve commentaren negeren”, zegt een ander nog. “Ik was ooit 6 maanden zwanger van mijn 2de en deed toen nog mee aan een turnshow. Sommige mensen vonden dat ongepast… Maar ik voelde me goed en mijn dochter is intussen een geweldige jonge vrouw van 20.”

TAGS  I  Natalia  I  shownieuws