Dinsdag 12 Oktober 2021 - 13:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Viktor Verhulst maakt zich enorm boos op papa Gert: “Hoe kan je zoiets nu doen?”

Viktor Verhulst maakt zich enorm boos op papa Gert: “Hoe kan je zoiets nu doen?”

Gisteren zagen we in ‘De Verhulstjes’ voor de laatste keer hoe Gert Verhulst en zijn gezin zich in Saint-Tropez vermaakten tijdens de zomervakantie. In deze laatste aflevering was het vooral leedvermaak bij Gert.

In de periode dat Gert, Viktor, Ellen en Marie in Saint-Tropez verbleven, vond eveneens het Europees kampioenschap voetbal plaats. De mannen pikten graag ook een match mee. Dat werd Frankrijk tegen Duitsland. Viktor liet er alvast geen twijfel over bestaan dat hij voor Duitsland zou supporteren. 

“Ik ben nog altijd niet vergeten dat wij vorige keer door Frankrijk zijn uitgeschakeld. Onverdiend. Vanavond supporteren we dus voor de Duitsers”, zei Viktor. Wie hem een beetje kent, weet dat Viktor vrij competitief ingesteld is. Het verlies van Duitsland die avond - Frankrijk won met 1-0 dankzij een own goal - kwam dus ook hard aan. 

"Ik kan niet tegen mijn verlies"

Gert kon het niet laten om zijn zoon hiermee te plagen. “Ja Vik… De Fransen hebben gewonnen, vriend. Les blues ont gagné”, aldus Gert. Viktor reageerde erg geagiteerd: “Stop. Je weet hoe verschrikkelijk ik dat vind. Stop er dan toch mee. Je supportert altijd voor één van de twee ploegen, en ik kan niet goed tegen mijn verlies. Punt. Hoe kun je nu voor die Fransen supporteren?”, vroeg hij aan zijn vader, waarop die, droogjes: “We zijn in Frankrijk.”

TAGS  I  Viktor Verhulst  I  Gert Verhulst  I  De Verhulstjes  I  shownieuws