-->

Sam Gooris maakt zich bedenking over zijn kinderen: “Ik vind dat echt erg”

Sam Gooris maakt zich bedenking over zijn kinderen: “Ik vind dat echt erg”
Dinsdag 12 Oktober 2021 - 16:00   I   Foto: Instagram   I  

Vanavond zendt VTM de eerste aflevering uit van ‘Expeditie Gooris’. Hierin trekken Sam Gooris en Kelly Pfaff eropuit met hun kinderen, Kenji en Shania. Een primeur voor het gezin Gooris.

“Toch erg dat Shania en Kenji zo groot moeten zijn om voor het eerst echt op vakantie te gaan”, zegt Sam in De Zondag. “We zijn wel eens vijf dagen ergens geweest, in Barbados geloof ik, voor 'De Pfaffs'. Maar van zodra de kinderen schoolplichtig waren, kenden Kelly en ik in de schoolvakanties altijd de drukste periodes.” 

“Een gezinsvakantie kwam er nooit van", klinkt het. "Kelly is wel eens een week met de kinderen naar Zwitserland gegaan, herinner ik me. Maar een vakantie van veertien dagen met het hele gezin, dat was nieuw.”

"Alles moest spontaan gebeuren"

Dat er weer dag in dag uit cameramannen tussen hen liepen, voelde volgens Sam niet vreemd aan. “Maar nee, het klikte direct met het team dat ons volgde", verzekert hij. "Na een dag voelden ze al aan als kameraden."

"Onze voorwaarde was ook dat het allemaal niet geregisseerd mocht aanvoelen. Alles moest spontaan gebeuren, wij zijn ook geen acteurs. Dat was eigenlijk ook al zo bij 'De Pfaffs'. De camera’s volgden wat wij deden, meer niet.”

TAGS  I  Sam Gooris  I  Kelly Pfaff  I  Expeditie Gooris  I  shownieuws  I  De Pfaffs