Woensdag 13 Oktober 2021 - 07:00   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

André Hazes zwaar onder vuur: “Zielige mafketel”

André Hazes zwaar onder vuur: “Zielige mafketel”

André Hazes zet een streep door zijn aankomende concerten. Dit heeft alles te maken met de burn-out-klachten waarvoor hij wordt behandeld. De zanger kan echter niet op veel begrip rekenen bij het publiek.

“Wat heb jij er een puinhoop van gemaakt!”, reageert iemand op de sociale media. “Zoals jij je gezin in de steek hebt gelaten, Monique Westenberg publiekelijk hebt vernederd, je al in bed lag met je nieuwe scharrel terwijl je Monique nog ten huwelijk moest vragen... Ach ja, karma is a bitch and you get what you deserve! Bouw mooi een nieuw onbekend leven op in Spanje, samen met je moeder, dan zijn wij van dit nieuws af!” 

“Als hij zijn carrière nog wil redden moet hij heel eerlijk zijn en zeggen dat hij aan de drugs zat en in een afkickkliniek heeft gezeten in plaats van een verhaal naar buiten te brengen over een burn-out”, laat een ander weten. “Dit wordt meer gewaardeerd dan het liegen en kan hij weer wat meer geliefd worden!” 

"Met zijn zoontje heb ik wél medelijden"

“Nou, hopen dat die burn-out lang duurt en dat hij fijn bij zijn mama in een schuurtje mag wonen voor de rest van zijn leven”, klinkt het nog streng. En ook: “Ik heb er geen medelijden mee, met zijn zoontje heb ik wel medelijden, en met Monique Westenberg. Die komt echt nooit meer aan de bak! Die kan zijn carrière in de vuilnisbak gooien, de mensen zijn keihard in een keihard leven.”

“Bij Monique had hij nooit last van een burn-out”, zegt iemand anders. “Monique moest zelf twéé kinderen opvoeden en had óók geen last van een burn-out.” En ook nog: “Ach, hij heeft 'n burn-out. Waarvan? Zielige mafketel, je vader was al 'n slecht voorbeeld jij bent hetzelfde.”

TAGS  I  André Hazes  I  Monique Westenberg  I  shownieuws