Dinsdag 12 Oktober 2021 - 20:00   I   Foto: Pixabay  I   door Redactie

Mama overlijdt aan corona vlak na geboorte 9e kindje: “Ze wilde zich niet laten vaccineren”

Mama overlijdt aan corona vlak na geboorte 9e kindje: “Ze wilde zich niet laten vaccineren”

Het hartverscheurende verhaal van Jennifer Rosebluff-Thomas, een 29-jarige Canadese vrouw, bereikte ons via CBS. Jennifer onderging een spoedkeizersnede om te bevallen van haar negende kind, maar overleed aan de gevolgen van corona nog voor ze haar pasgeboren dochter kon zien.

Haar zus, Carol Charles, zei dat Jennifer Rosebluff-Thomas, toen ze werd overgebracht naar de afdeling spoedeisende hulp, het ergste vreesde toen ze elkaar voor de laatste keer spraken via een videochat. "Ze vertelde me: 'Zus, ik ga dood. Ze brengen me naar de ICU'", zei Carol aan CBC News. “Ik kon zien dat ze bang was. Ik zei: 'Ik ga naar de kinderen. Ik zal er zijn, maak je geen zorgen.’”

Maar Jennifer herstelde niet en kreeg zo ook geen kans om haar nieuwe dochter te zien. Niet-gevaccineerd zijn verminderde haar overlevingskansen na de spoedkeizersnede en haar zus zei dat ze haar aanspoorde om een ​​prik te nemen. "Het trieste is dat mijn zus niet was ingeënt", zei Carol. 

Geldinzameling

“We hadden dat nog besproken in het voorjaar toen vaccinaties beschikbaar waren, vanwege haar grote familie en de kinderen die ze al thuis had en die naar school gingen. Ik had zoiets van: 'Je moet je laten vaccineren.’ Maar ze stelde het steeds uit.”

Er wordt nu geld ingezameld om de kinderen van Jennifer te ondersteunen. "Het enige wat ze wilde was beter worden zodat ze naar huis kon gaan, naar haar kinderen, maar helaas herstelde ze niet”, klinkt het nog. “Jennifer was een mooi persoon, met een mooie ziel. Ze hield van al haar kinderen en deed haar best om ze alles en meer te geven.”

TAGS  I  Jennifer Rosebluff-Thomas  I  corona