Donderdag 14 Oktober 2021 - 15:00   I   Foto: VRT  I   door Redactie

Familie Planckaert ondervindt heel wat problemen: Dit is er aan de hand

Familie Planckaert ondervindt heel wat problemen: Dit is er aan de hand

In het nieuwe seizoen van ‘Château Planckaert’ dat eraan komt, staat de familie voor een aantal grote uitdagingen. Zo hebben de renovatiewerken aan het kasteel flinke vertraging opgelopen.

Maar ook de zware revalidatie van Junior na zijn motorongeval en de constante zorg voor mémé Clara brengen de verhuis van de familie naar Frankrijk in het gedrang. Maar voor Francesco, Stephanie en hun gezinnen is het een uitgemaakte zaak. Zij zetten een ware volksverhuis op poten en brengen alles in gereedheid om hun kinderen van het Franse onderwijs te laten genieten. Dat plan loopt echter niet van een leien dakje. 

Operatie

Mageno en Devon dromen ervan om in de voetsporen te treden van hun grootvader Eddy. De jonge Planckaerts trainen dan ook gedisciplineerd om hun sportieve doel te bereiken. Devon moet zijn wielerambitie nog even opbergen want een aandoening aan zijn knie strooit roet in het eten. Een operatie dringt zich op. 

Ook Juniors sportieve ambities zijn niet verdwenen. Hij werkt keihard om zijn racedroom te realiseren en dat lijkt zijn vruchten af te werpen… Tot slot bereikt ook mémé Clara een nieuwe mijlpaal in haar leven: de kranige dame wordt 95 jaar. Dat kan de familie natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

TAGS  I  Planckaert  I  Château Planckaert  I  shownieuws