Woensdag 13 Oktober 2021 - 08:00   I   Foto: Daily Star  I   door Redactie

Vrouw voelt zich bedreigd door geest in haar huis: “Maar hij geeft me zo'n zalige orgasmes”

Vrouw voelt zich bedreigd door geest in haar huis: “Maar hij geeft me zo'n zalige orgasmes”

Een vrouw (38) die zichzelf Brocarde noemt, werd een hele tijd geleden verliefd op Edwardo, die haar naar eigen zeggen ongelooflijke orgasmes bezorgt. Niets al te vreemd aan zou men denken. Alleen blijkt Edwardo de geest te zijn van een Victoriaanse soldaat.

Brocarde beweert in The Daily Star dat haar ‘minnaar’ zich aan zich openbaarde tijdens een onweersbui, toen ze moeite had om in slaap te vallen. Ze zegt dat Edwardo haar sindsdien regelmatig bezoekt. "Er is een troost en een veiligheid die ik voel in zijn aanwezigheid, alsof ik echt mezelf kan zijn en hij heeft me echt diep geraakt”, klinkt het. 

“Onze intieme momenten zijn zeer krachtig, hij geeft me wervelende orgasmes”, zegt Brocarde, die ook over de keerzijde van haar relatie met Edwardo vertelt. "Mijn grootste angst is dat hij te veel van me verwacht en me vermoordt, en ik zo zelf ook een geest word. Ik hou van het leven, dus ik weet ook wel dat onze romance niet lang kan duren.”

"Misschien gaan sommige zielen nooit echt weg"

Met haar verhaal hoopt de muzikante dat anderen op dezelfde manier de liefde zullen kunnen ervaren. "Veel stervelingen hebben een relatie waarin ze niet echt aanwezig zijn en velen houden van degenen bij wie ze niet kunnen zijn."

"Het is moeilijk om je hoofd erbij te houden, maar misschien gaan sommige zielen nooit echt weg, en misschien zitten er geesten vast in het hiernamaals die liefde en genegenheid nodig hebben, net als levende mensen.”

TAGS  I  Brocarde