Donderdag 14 Oktober 2021 - 17:30   I   Foto: VTM  I   door Redactie

‘Familie’-fans hebben het gehad: “Dit personage is compleet overbodig geworden”

‘Familie’-fans hebben het gehad: “Dit personage is compleet overbodig geworden”

Begin vorig jaar maakte Karen Damen haar intrede in ‘Familie’ als Vanessa Mariën. Als verpleegster was ze aanvankelijk niet alleen zeer populair bij de inwoners van het rusthuis, maar ook bij de kijkers. Dat enthousiasme is drastisch afgenomen.

“Ik vindt persoonlijk dat Vanessa een nutteloze rol heeft en geen meerwaarde geeft aan ‘Familie’”, klinkt het streng op de sociale media. “Ik hou van Karen Damen en ze kan ook geweldig acteren, maar het enige waarover het de hele tijd gaat, zijn haar patiënten, en dit al sinds ze er in meedoet.”

“Vanessa moet dringend een stevigere verhaallijn krijgen, anders heeft het geen enkel nu dat ze erin blijft”, vindt iemand. “Sinds ze samen is met Mathias wordt ze als een dom vrouwtje behandelt in plaats van de sterke vrouw die ze was. Ik denk dat ze al spijt heeft om samen te wonen met haren George Clooney. Zou veel beter samen zijn met Benny.”

“Geef haar een rol met wat meer vlees aan"

“Karen heeft totaal geen meerwaarde meer in ‘Familie’, het personage Vanessa is zelfs compleet overbodig”, merkt iemand op. “Geef haar een rol met wat meer vlees aan, anders kunnen ze haar er even goed meteen uitschrijven.”

“Vanessa is eigelijk diegene die 't dichtste aanleunt tegen een normaal mens in het dagelijkse leven”, lezen we nog. “Ik vind daar niks mis mee, integendeel. Maar ik vind het spijtig dat Mathias niet veel luistert als ze haar hart lucht over haar patiënten. Geef haar ook eens iets anders om over te praten.”

TAGS  I  Familie  I  shownieuws