Drastische beslissing van ‘Familie’-actrice Janine Bischops: “Toe aan iets anders” Buitenland
Buitenland

Drastische beslissing van ‘Familie’-actrice Janine Bischops: “Toe aan iets anders”

Drastische beslissing van ‘Familie’-actrice Janine Bischops: “Toe aan iets anders”

Enkele jaren geleden maakte Janine Bischops de verrassende overstap van ‘Thuis’ naar ‘Familie’. Het contrast tussen Jenny, haar personage in ‘Thuis’ en Brigitte, die ze gestalte geeft in ‘Familie’, kon amper groter zijn.

"Brigitte is een bitch, tout court. Ik vind dat heel plezant om te spelen”, lacht Janine in TV Familie. “In ‘Thuis’ was ik altijd die brave Jenny. Ik was toe aan iets anders. Pas op, Brigitte heeft nochtans een goed karakter, dat bewijst ze met haar vriendschap met Jenny. Maar met Marie-Rose kan het er nog altijd hard aan toegaan.”

Naast de set komen Janine en Martine Jonckheere, die de rol van Marie-Rose speelt gelukkig wel goed overeen. “Voor en na het draaien babbelen wij erop los”, aldus Janine. “Martine heeft me al heel lang uitgenodigd bij haar thuis. Ik moet daar eens werk van maken. Ik ken Martine al jaren, maar ik kende haar zus Carmen veel beter. Zij is jammer genoeg overleden, bijna dertig jaar geleden al…"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws