Donderdag 14 Oktober 2021 - 20:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Natalia reageert gevat op felle kritiek: “Meestal is dit het probleem”

Natalia reageert gevat op felle kritiek: “Meestal is dit het probleem”

Eerder deze week lag Natalia bij een deel van haar aanhang onder vuur nadat ze een filmpje postte waarop te zien was hoe ze aan het surfen was. Op Instagram werd haar onverantwoord gedrag verweten: dit zou volgens sommigen gevaarlijk kunnen zijn voor haar ongeboren kindje.

Natalia kent haar lichaam natuurlijk het best, en zag er geen graten in. Zij stelde op haar beurt iedereen die ongerust was of negatieve commentaar gaf, gerust met een foto die ze deelde op haar Instagram Stories. “99% procent van het leed wordt veroorzaakt in je hoofd, door jezelf en jouw gedachten”, luidt het. 

“1% van het leed wordt veroorzaakt door de realiteit, wat er eigenlijk gebeurd en de uitkomst daarvan", staat er nog te lezen. "Meestal is het probleem het probleem niet, maar de manier waarop je over het probleem nadenkt.”

Ze voegde er ook een quote van de Amerikaanse acteur Denzel Washington bij. “Je zal nooit bekritiseerd worden door mensen die méér doen dan jou. Je zal altijd bekritiseerd worden door mensen die mínder doen. Onthoud dat.”

TAGS  I  Natalia  I  shownieuws