‘Meghan Markle staat op het punt om prins Harry te dumpen’ Buitenland
Buitenland

‘Meghan Markle staat op het punt om prins Harry te dumpen’

‘Meghan Markle staat op het punt om prins Harry te dumpen’

De naaste familie van Meghan Markle heeft weer maar eens van zich laten horen. Dit keer is het niet haar vader Thomas, noch haar stiefzus Samantha, die uithalen naar de echtgenote van prins Harry, maar haar halfbroer, Thomas Jr.

Volgens Thomas zal Meghan Harry vroeg of laat dumpen. De vervreemde broer beweert dat de hertogin van Sussex over haar eerste echtgenoot, de Amerikaanse filmproducent Trevor Engleson, heen liep en dat ze hetzelfde zal doen met de Britse prins. Meghan was twee jaar getrouwd met Engelson voordat ze een punt achter hun huwelijk zette.

"Harry is de volgende op het hakblok”

Markle Jr., die naar verluidt sinds 2011 niet meer met zijn halfzus heeft gesproken, beweerde in een nieuwe teaserclip voor ‘Big Brother Australia’ dat haar huwelijk met Harry ook niet lang meer zal duren. "De man met wie ze de eerste keer getrouwd was - ze liep gewoon over hem heen en dumpte hem. Harry is de volgende op het hakblok”, klinkt het.

De vervreemde familie van de hertogin van Sussex is voor haar een doorn in het oog sinds haar huwelijk met prins Harry. Het is bekend dat haar vader Meghan met de vinger wijst omdat hij zijn kleinkinderen nog niet heeft mogen ontmoeten, en dat haar halfzus Samantha haar dat enorm kwalijk neemt.

Populair

Laatste nieuws